Bedrijfsadvies op maat voor ondernemers binnen het mkb

Bedrijfsadvies op maat voor ondernemers binnen het mkb

Als ondernemer doe je vaak veel op gevoel. Maar er komt een moment dat alleen het hebben van een goed onderbuikgevoel je niet meer verder kan helpen. Want iedere ondernemer krijgt te maken met bedrijfskundige vraagstukken. Vaak weet je hier zelf het antwoord niet op. Je hebt hulp nodig van een bedrijfsadviseur binnen het mkb. En het liefst eentje die in begrijpbare taal kan communiceren.

Omdat iedere ondernemer en onderneming anders is willen wij jou eerst leren kennen. Zowel zakelijk als privé. Want pas dan kunnen wij jou voorzien van bedrijfsadvies op maat. We gaan éérst het gesprek met je aan, om in kaart te brengen wie de persoon achter het bedrijf is. Wat zijn jouw drijfveren? Wat is je huidige situatie? En hoe sta jij op dit moment in het leven?

Hulp voor ondernemers

We hebben elkaar inmiddels beter leren kennen en weten wat er speelt in jouw onderneming. Nu is het tijd voor een grondige bedrijfsanalyse. Ben je op de goede weg of gaat het ergens fout? Hoe staat het ervoor met de boekhouding? Is je bedrijf financieel gezond? We behandelen strategische, bedrijfseconomische en organisatorische problemen en vertalen alles naar advies in heldere taal. We doen alles samen, zonder poespas en vakjargon. Want daar wordt niemand gelukkiger van.

Triple AAA is hét mkb-adviesbureau dat helpt met:

  • Bedrijfsanalyse (waar gaat het onderweg fout?)
  • Bedrijfskundige vraagstukken
  • Boekhouding en ondernemersplannen
  • Eventuele herstructurering

Ben jij toe aan een toegankelijke bedrijfsadviseur binnen het MBK die begrijpbare taal spreekt?

Neem dan snel contact op om samen problemen te tackelen.