Bedrijf verkopen of bedrijfsovername

Bedrijf verkopen of bedrijfsovername

Tijdens het ondernemen kun je te maken krijgen met vragen zoals: ‘hoe verkoop ik mijn bedrijf?’ of ‘is overname van bedrijven mogelijk?’. Om de juiste antwoorden te vinden moet je enige kennis hebben van financiële, juridische en fiscale zaken. Iets waar niet elke ondernemer kaas van heeft gegeten. Een bedrijfsadviseur die helpt bij bedrijfsovername en verkoop is de ideale uitkomst.

Bedrijf te koop aangeboden

Het bedrijf dat jij hebt opgericht loopt niet goed. Je hebt bijvoorbeeld je zin in ondernemen verloren of je gaat met pensioen. Wat de reden ook mag zijn: je wilt je bedrijf verkopen. De meeste ondernemers hebben van de huidige bedrijfswaarde geen idee en verkopen vaak de boel voor een prikkie. Zorg daarom dat jij altijd voorbereid de koop in gaat en schakel de juiste hulp in.

Vanaf het moment dat jij beslist tot verkoop of overname van jouw bedrijf, nemen wij je mee aan de hand. Samen baseren we de bedrijfswaarde op feiten en cijfers en zoeken we potentiële kandidaten voor de koop. Zodat jij krijgt wat je verdient, op een eerlijke manier.

Triple AAA geeft operationeel advies door:

  • De bepaling van bedrijfswaarde
  • Overname bedrijven
  • Bedrijf te koop wegens pensioen
  • Gehele begeleiding tijdens verkoop
  • Het zoeken van geïnteresseerde in bedrijfsovername

Wil jij meer informatie over het verkopen van jouw bedrijf of over eventuele bedrijfsovername?

Neem dan snel contact op met onze adviseur om samen naar de mogelijkheden te kijken.