Operationeel advies op maat door middel van helicopterview

Operationeel advies op maat door middel van helicopterview

Naast financieel advies is ook het hebben van sterke operationele doelen ontzettend belangrijk om een gezonde bedrijfsstructuur te hebben of te krijgen. Weet jij hoe jouw bedrijf op dit moment scoort? Zit het personeel op de juiste plek? Is de productiviteit binnen jouw organisatie hoog? Of zijn er zaken die geoptimaliseerd kunnen worden?

Als ondernemer is het makkelijk om de zogenaamde helicopterview te verliezen. Je zit diep in het bedrijf en mist regelmatig dingen die onder je neus gebeuren. Soms zijn er taken die door één iemand opgepakt kunnen worden, maar waar nu zes man mee bezig is. Niet echt effectief of efficiënt, wel onnodig duur.

Optimaliseren op operationeel niveau

Het optimaliseren van processen op operationeel niveau is vaak korte termijn. Het optimaal inzetten van je personeel, concrete doelen stellen of andere acties ondernemen is namelijk noodzakelijk om de gewenste (financiële) resultaten te behalen. Maar het formuleren van duidelijke planningsdoestellingen, het maken van de juiste beslissingen en het succesvol uitvoeren van gewenste taken is niet altijd makkelijk wanneer je geen idee hebt wat er afspeelt binnen jouw bedrijf.

Triple AAA geeft operationeel advies door:

  • Samenwerkingen en functies van medewerkers te verbeteren
  • Bedrijfsprocessen te analyseren en optimaliseren
  • Problemen te tackelen en op te lossen voor betere doorlooptijd

Mis jij de helicopterview binnen jouw bedrijf?

Schakel dan snel onze bedrijfsadviseur in voor operationeel advies op maat.