Operationeel advies op maat door middel van helicopterview

Wij zijn Triple AAA

Triple-AAA is een bedrijfs juridisch en economischadviesbureau dat zich in de afgelopen 35 jaar heeft ontwikkeld tot een bedrijf dat ondernemers helpt, ondersteunt en bijstaat in het dagelijks ondernemen. Wij werken op een transparante en overzichtlijke manier dit niet alleen zodat de ondernemer snapt wat er gebeurd maar ook zodat het voor de belastingdienst duidelijk is. Bent u opzoek naar een boekhouder die u en uw onderneming vooropstelt dan bent u bij ons op het juiste adres. 

Annemarie Westbroek-van Bree

Annemarie Westbroek-van Bree

Administratie en Boekhouding

Ruim 30 jaar ervaring met administratie en boekhouding. Grote affiniteit met het oplossen van chaos en helpen van gebroken ondernemers. Doel van een bedrijf helpen is de ondernemer weer plezier geven in het ondernemen.

Michael Westbroek

Bedrijfsadviseur

Ik ben intussen al 15 jaar ondernemer heb diverse studies gedaan in rechten en management. Ik ben de 2e generatie die het bedrijfsadvies instapt als opvolging van mijn vader. Naast de opleidingen enkennis die ik daarbij heb opgedaan krijg ik ook een enorme kennis mee vanuit huis die ik in geen enkele opleiding ben tegen gekomen. Hier door weet ik dat ik een toevoeginge kan geven aan ondernemers.